lambrecht-logo

Villabouw

Lambrecht Villabouw in Beernem is een vooraanstaande aannemer en bouwbedrijf voor een villa in Oost-Vlaanderen, gespecialiseerd in moderne, complexe en exclusieve villabouw. Als betrokken totaalaannemer ontzorgen we u vooraf, tijdens en na het opleveren van uw exclusieve villabouw. Als bouwbedrijf voor een villa zorgen we ervoor dat het bouwproces van exclusieve villabouw zonder stress en probleemloos verloopt, door als totaalaannemer uit Oost-Vlaanderen zeer nauw samen te werken. Dit garandeert dat elke exclusieve villabouw waarbij wij als totaalaannemer betrokken zijn, op tijd, binnen budget en volgens uw specifieke vereisten voltooid wordt.

Centraal aanspreekpunt

Grondige planning

Totaalproject

Heeft u vragen? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Exclusieve villabouw met een ervaren aannemer

Zoekt u een totaalaannemer en bouwbedrijf voor een villa gespecialiseerd in exclusieve en moderne villabouw, die buiten de grenzen van traditioneel design kan bouwen? Dan zit u goed bij Lambrecht Villabouw. Onze passie als aannemer is exclusieve villabouw. Met expertise in o.a. zwevende constructies, uitmuntend detailwerk en architectonisch beton, streven wij ernaar om uw architecturale uitdaging in exclusieve villabouw op perfecte wijze te realiseren.

Huur ons in als totaalaannemer

Of u nu op zoek bent naar een aannemer of bouwbedrijf voor uw villa, een bouwheer die al een architect heeft of een bouwheer die nog geen architect heeft voor zijn exclusieve villabouw; als bouwbedrijf staan wij klaar om samen uw villa op maat te bouwen. Wij bieden totaaloplossingen voor een water- en winddichte afwerking in exclusieve villabouw. Vakmanschap, kwaliteit en een oplossingsgerichte benadering zijn als bouwbedrijf van een villa onze grootste troeven gedurende het villaproject. Wij beloven ook dat uw budget gerespecteerd wordt en we ons aan de afgesproken planning houden.

Realiseer uw droomvilla

Dromen zijn er om waar te maken. Als u altijd al hebt gedroomd van een op maat gemaakte, exclusieve villa die volledig voldoet aan uw wensen en behoeften, dan is dit het moment om die droom te realiseren. Als ervaren bouwbedrijf voor villa's begrijpen wij hoe belangrijk uw thuis is en willen we u helpen om een exclusief modern bouwproject te creƫren die niet alleen mooi, maar ook functioneel en duurzaam is. Vertrouw op Lambrecht Villabouw voor het realiseren van uw droomvilla. Laat ons samenwerken om van uw visie een realiteit te maken, gebouwd op kwaliteit, expertise en toewijding. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar uw toekomstige droomhuis.

Lambrecht Villabouw is 15 jaar geleden begonnen met een missie: u helpen uw unieke droomhuis te realiseren.

Contact

Sint-Jorisstraat 96
8730 Beernem
BE 0630.981.040
info@lambrechtvillabouw.be
Tel +32 50 70 27 04

© 2023 Lambrecht Villabouw
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info