lambrecht-logo

Project W.
in Wetteren

Het concept van VILLA W. is ontstaan door de bestaande heuvelhelling op de site. De hoofdverdieping bevindt zich in principe op het eerste verdiep maar aan de tuinzijde lijkt dit het gelijkvloers. Door gebruik te maken van een royale glazen gevel heeft de woning een geweldig panoramisch uitzicht en staat het in relatie met zijn rijke omgeving. Aan de achterkant heeft u zicht op de Schilde en een jaagpad, aan de voorkant op de prachtige natuur. Vanuit de tuin ziet u uit op de open ruimtes zoals de slaapkamer, bureau, keuken en woonkamer, die mooi in elkaar vloeien.

Meer info

Project D.H.
in De Haan

VILLA D.H. draait rond de patio en het weidse zicht dat licht brengt in de gemeenschappelijke woonruimtes en tegelijkertijd de nodige privacy biedt voor een rustig gezinsleven. De grenzen tussen binnen- en buitenruimtes zijn vervaagd waardoor het groene buitenleven in permanente verbinding staat met de keuken, woonkamer en eetkamer.

Meer info

Project O.
in Oostende

Deze minimalistische nieuwbouw, VILLA O., is een strak staaltje architectuur. De grote raampartijen op de eerste verdieping brengen natuurlijk licht en de groene omgeving naar binnen en elimineren de breuklijnen tussen interieur en exterieur.

Meer info

Project X

Meer info
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info